Σχετικά με εμάς

Στο Shelby's Golden Deals, κατανοούμε τον δεσμό που μοιράζεστε με τον σκύλο σύντροφό σας. Aποστολή μας είναι να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα για εσάς και τον σκύλο σας, ώστε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας μαζί. Εμπιστευτείτε την προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή μας και τις συμβουλές μας για να εμβαθύνετε τον δεσμό μεταξύ εσάς και του σκύλου σας.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Nα εμπλουτίζουμε τη ζωή του σκύλου σας με ποιότητα και κοινότητα

Στo Shelby's Golden Deals, πιστεύουμε ότι κάθε σκύλος είναι μοναδικός και αξίζει το καλύτερο. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε εσάς, τους λάτρεις των σκύλων, προϊόντα υψηλής ποιότητας και πληροφορίες που θα βελτιώσουν τη ζωή του τετράποδου φίλου σας.
Το ταξίδι μας ξεκίνησε από μια απλή αγάπη για τα σκυλιά. Ως ιδιοκτήτες σκύλων οι ίδιοι, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μέρος όχι μόνο για προϊόντα, αλλά και για μια κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων. Το Shelbysgoldendeals.com γεννήθηκε από το όραμα να γίνει ένας αξιόπιστος πόρος για όλα τα θέματα σχετικά με τα σκυλιά.

 

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ

Η Ικανοποίησή σας & Η Ευημερία του Σκύλου σας

Η ικανοποίησή σας και η ευημερία του σκύλου σας είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και αγαπάμε να ακούμε τα σχόλια και τις προτάσεις από την κοινότητά μας.
Επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα μας για να διασφαλίσουμε ότι είναι ασφαλή, ανθεκτικά και φυσικά, διασκεδαστικά. Από παιχνίδια και προμήθειες περιποίησης μέχρι μοντέρνα ρούχα – θα βρείτε τα πάντα για να κάνετε την καρδιά του σκύλου σας να πετά από χαρά.

 

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Ελέγξτε το Blog μας, ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα και γίνετε μέλος της οικογένειας του Shelby's Golden Deals. Μοιραζόμαστε τακτικά συμβουλές, ιστορίες και αποκλειστικές προσφορές με τα μέλη μας.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του Shelby's Golden Deals.

Ανυπομονούμε να συνοδεύσουμε εσάς και το τετράποδο φίλο σας στο ταξίδι της κοινής σας ζωής.

Δείτε τις Δημοφιλείς Συλλογές μας

Δείτε την καθημερινά εμπλουτιζόμενη συλλογή μας από προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής του σκύλου σας.

Βυθιστείτε στα Άρθρα του Ιστολογίου μας!

Δείτε τις αναρτήσεις ιστολογίου της Shelby με συμβουλές, κόλπα, γνώσεις και νέα για να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τον τετράποδο φίλο σας.