Χρειάζεστε βοήθεια; Είμαστε εδώ για εσάς.

Γεια σας, χαιρετισμούς από την ομάδα του Shelby's Golden Deals! Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλοσορίζουμε ως πελάτη μας και εκτιμούμε ειλικρινά την επιλογή σας να εξερευνήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Είτε έχετε μια ερώτηση σχετικά με ένα προϊόν, χρειάζεστε βοήθεια με μια παραγγελία ή απλά θέλετε να πείτε ένα γεια, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η αφοσιωμένη ομάδα μας δεσμεύεται να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία αγορών και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα αισθάνεστε υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.

Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων βρίσκουν αυτό που χρειάζονται στo FAQ μας. Αν δεν βλέπετε την απάντηση που ψάχνετε, ενημερώστε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Η φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εάν έχετε ερώτηση σχετικά με μια υπάρχουσα παραγγελία, παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας για να βρούμε τις πληροφορίες σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω e-mail και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και είμαστε εδώ για να κάνουμε την εμπειρία αγορών σας ευχάριστη και χωρίς άγχος.

info@shelbysgoldendeals.com

Φόρμα επικοινωνίας