Αποστολές

Η αποστολή του προϊόντος σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και καθημερινά αποστέλλουμε εκατοντάδες προϊόντα σε ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, επειδή η πλειονότητα των αποθηκών μας είναι διεθνής, οι χρόνοι αποστολής και διεκπεραίωσής μας μπορεί να διαφέρουν και επομένως δεν μπορούμε να προσφέρουμε παράδοση την επόμενη ημέρα.

Χρόνος διεκπεραίωσης: Μόλις λάβουμε την πληρωμή σας, αποστέλλουμε αμέσως την παραγγελία σας στους προμηθευτές μας για επαλήθευση παραγγελίας, έλεγχο ποιότητας προσαρμογής και συσκευασία που μπορεί να διαρκέσει 1-4 ημέρες.

Χρόνος αποστολής: Αναφέρεται στον χρόνο που απαιτείται για την αποστολή των αντικειμένων από την αποθήκη μας στον προορισμό, ο οποίος συνήθως διαρκεί 9-12 ημέρες, αν και οι πραγματικοί χρόνοι αποστολής μπορεί να διαφέρουν.

Παρακολούθηση: Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα περιέχει έναν αριθμό παρακολούθησης που σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα το προϊόν σας απευθείας από τον ιστότοπό μας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τη σελίδα παρακολούθησης . Λάβετε υπόψη ότι ενώ η πλειονότητα των εταιρειών παρέχει υπηρεσία παρακολούθησης, δεν μπορούμε να την εγγυηθούμε σε όλες τις περιπτώσεις.

 

Δωρεάν Αποστολή Παγκοσμίως

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο.

 

Χρόνοι Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης για διεθνείς αποστολές κυμαίνονται συνήθως από 7-15 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό:

Ελλάδα, Βέλγιο, Ιρλανδία, Εσθονία, Φινλανδία, Κροατία, Κύπρος, Λιθουανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Λετονία: Στόχος μας είναι να παραδώσουμε εντός 8-13 εργάσιμων ημερών.

Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Μάλτα, ΗΠΑ, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία: Στόχος μας είναι να παραδώσουμε εντός 7-10 εργάσιμων ημερών.

Η ικανοποίησή σας είναι η προτεραιότητά μας.

Κατανοούμε τη σημασία του να λαμβάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως και είμαστε αφοσιωμένοι στο να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή συγκεκριμένες ανησυχίες, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@shelbysgoldendeals.com, ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Φόρμα επικοινωνίας